EXTREME Overclocking Forums
Home | Reviews | Forums | Downloads | $ EXTREME Deals $ | RealTime Pricing | Free Magazines | Gear | Folding Stats Newsletter | Contact Us


Go Back   EXTREME Overclocking Forums > General Hardware & Peripherals > SFF & SBC Systems
Register Forum Rules FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Welcome Guest Visitor! Please Register, It's Free and Fun To Participate!
The EXTREME Overclocking Forums are a place for people to learn how to overclock and tweak their PC's components like the CPU, memory (RAM), or video card in order to gain the maximum performance out of their system. There are lots of discussions about new processors, graphics cards, cooling products, power supplies, cases, and so much more!

You are currently viewing our boards as a "guest" which gives you limited access to view most discussions. You need to register before you can post: click the register link to proceed. Before you register, please read the forum rules. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own pictures, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free! To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

After you have registered and read the forum rules, you can check out the FAQ for more information on using the forum. We hope you enjoy your stay here!

Note To Spammers: We do not allow unsolicited advertising! Spam is usually reported & deleted within minutes of it being posted, so don't waste your time (or ours)!


Please Register to Post a Reply
 
Thread Tools
Old 08-05-2011, 04:32 AM   #1
scarface-x
its world up there
scarface-x's Avatar
Senior Member
 
Posts: 891
Last Seen: Today
Age: 32
iTrader: 0 / 0%
Emachines EL1850

Hi
I have this small factor PC. Problem I have is that when I press power button to start pc it powers pc, but the screen go to sleep mode(no signal) ...... then I have to hold power button to switch it off, then again I press power button to start the pc and I get power in pc and also screen comes up with bios and also windows. This is happing every time. Any ideas ??
it is brand new PC
Slovakia  Offline
    Register to Reply to This Post
Old 09-04-2011, 01:48 PM   #2
krone6
Whaaaaaaaaa?
krone6's Avatar
Senior Member
 
Posts: 1,600
Last Seen: 06-17-2014
From: ::1
iTrader: 7 / 100%
Have you tried a different monitor?
United States  Offline
    Register to Reply to This Post
Old 09-04-2011, 02:52 PM   #3
Carozzeria
▲▼▲
Carozzeria's Avatar
Senior Member
 
Posts: 2,001
Last Seen: 08-01-2014
From: R.O.T.
iTrader: 22 / 100%
Sounds like a defective capacitor on the power supply or motherboard.
United States  Offline
    Register to Reply to This Post
Old 09-05-2011, 02:29 AM   #4
scarface-x
its world up there
scarface-x's Avatar
Senior Member
 
Posts: 891
Last Seen: Today
Age: 32
iTrader: 0 / 0%
it is intermittent fault now, and also what I found is that make beeb noise..... when one beeb cool all good, but if beeb beeb then no signal, Carozzeria I think you right in one of those options.
Will have to sent it back and yes I tried monitors, also bios update ram ect.
Slovakia  Offline
    Register to Reply to This Post
Sponsored Links:
Please Register to Post a Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:37 AM.

Copyright 2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2011, EXTREME Overclocking