EXTREME Overclocking Forums
Home | Reviews | Forums | Downloads | $ EXTREME Deals $ | RealTime Pricing | Free Magazines | Gear | Folding Stats Newsletter | Contact Us


Go Back   EXTREME Overclocking Forums > Off Topic / General Chat (No Post Increase) > Member's Showcase

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 01-05-2012, 02:04 AM   #41
xdownsetx
Menior Sember
Senior Member
 
xdownsetx's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Anaheim, CA
Age: 29
Posts: 1,366
iTrader: 1 / 100%
Quote:
Originally Posted by Cecil View Post
No its not. It has seperate CPU and GPU under the same IHS. AMD's fuzion APU is one single die.
Hm, when I took my envy apart I saw this. No IHS, and no 2nd core.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_5696.jpg
Views:	152
Size:	409.3 KB
ID:	161743  
__________________
Offline  
Old 01-23-2012, 10:55 AM   #42
pheonix991
Hehe
Senior Member
 
pheonix991's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Northwest, AR
Age: 26
Posts: 3,597
iTrader: 6 / 100%
OP, you figure out how to oc the gpu on this beast yet?
__________________
RMA Count:3 Video card, 6 Mobos, 1 Cpu, 2 Psu... My luck sucks...
Resurrected 2 Video Cards, 1 XBOX 360
"I live my life a quarter mile at a time, and for 19 seconds, I'm free."
-Nagoshi
"They don't get the whole date a chick to just bang and occasionally watch crappy TV shows with and keep the bed warm because natural gas is really expensive this year."
-@dmin
"
On a more serious note, I actually love Pheonix."
-Clone of 501
"That girl hasn't been touched because I get to play with lots of others and even get paid to play with some."-ZJChaser
Offline  
Old 01-23-2012, 11:53 AM   #43
ki1LaCrAcK
I give up.
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Boston
Age: 27
Posts: 376
iTrader: 7 / 100%
Nope, LOL I haven't even tried yet. I'm so busy it's crazy
__________________
Offline  
Old 03-21-2012, 05:55 PM   #44
pheonix991
Hehe
Senior Member
 
pheonix991's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Northwest, AR
Age: 26
Posts: 3,597
iTrader: 6 / 100%
Running mine at 2.6ghz, 1.2v, great results.

I did have to reseat my wireless card. Annoying, but, a quick easy fix.

Additional Comment:

Upgrading mine to 1080p.

Need this cable so it will be in full res. This one is 40 pin, the stock one is 20 pin.
Also, this glossy panel.

http://www.flickr.com/photos/6309539...7626926382298/

That's side by site from some guy. 1080p is obviously the better screen.
__________________
RMA Count:3 Video card, 6 Mobos, 1 Cpu, 2 Psu... My luck sucks...
Resurrected 2 Video Cards, 1 XBOX 360
"I live my life a quarter mile at a time, and for 19 seconds, I'm free."
-Nagoshi
"They don't get the whole date a chick to just bang and occasionally watch crappy TV shows with and keep the bed warm because natural gas is really expensive this year."
-@dmin
"
On a more serious note, I actually love Pheonix."
-Clone of 501
"That girl hasn't been touched because I get to play with lots of others and even get paid to play with some."-ZJChaser

Last edited by pheonix991; 03-21-2012 at 05:55 PM. Reason: Automerged Doublepost
Offline  
Old 03-21-2012, 05:58 PM   #45
Cecil
Fix The Internet
Senior Member
 
Cecil's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Akron Ohio
Age: 26
Posts: 4,453
iTrader: 100 / 100%
Thanks for that, might have to do that.

Anyone else have some trouble with hardware acceleration? Cant get netflix to play smoothly.
__________________
PC - I5 3Ghz 4590S model, 16GB Ares 1866, Asrock H97M-Pro4, EVGA 970, Phanteks Enthoo Evolv M-ATX

Offline  
Old 03-22-2012, 12:38 PM   #46
b1lk1
Spiral out....
Senior Member
 
b1lk1's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 47
Posts: 2,565
iTrader: 26 / 100%
Netflix relies on MS Silverlight and is nearly impossible to get working properly in a windows environment.
__________________

Dell 960/Q9550/8GB/128GB SSD/R7 250/Win10
HP 7800USDT/E8500/4GB/eGPU+660GTX/WIN10
Offline  
Old 03-22-2012, 06:33 PM   #47
pheonix991
Hehe
Senior Member
 
pheonix991's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Northwest, AR
Age: 26
Posts: 3,597
iTrader: 6 / 100%
Quote:
Originally Posted by Cecil View Post
Thanks for that, might have to do that.

Anyone else have some trouble with hardware acceleration? Cant get netflix to play smoothly.
Try using it in power saving mode under switchable graphics. That way it only used the gpu on the apu.
__________________
RMA Count:3 Video card, 6 Mobos, 1 Cpu, 2 Psu... My luck sucks...
Resurrected 2 Video Cards, 1 XBOX 360
"I live my life a quarter mile at a time, and for 19 seconds, I'm free."
-Nagoshi
"They don't get the whole date a chick to just bang and occasionally watch crappy TV shows with and keep the bed warm because natural gas is really expensive this year."
-@dmin
"
On a more serious note, I actually love Pheonix."
-Clone of 501
"That girl hasn't been touched because I get to play with lots of others and even get paid to play with some."-ZJChaser
Offline  
Old 04-04-2012, 06:39 PM   #48
Cecil
Fix The Internet
Senior Member
 
Cecil's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Akron Ohio
Age: 26
Posts: 4,453
iTrader: 100 / 100%
Quote:
Originally Posted by b1lk1 View Post
Netflix relies on MS Silverlight and is nearly impossible to get working properly in a windows environment.
Have no issues with any other laptop/PC I have.
Quote:
Originally Posted by pheonix991 View Post
Try using it in power saving mode under switchable graphics. That way it only used the gpu on the apu.
Mine only has the APU and no discreate card.


How did that screen turn out?
__________________
PC - I5 3Ghz 4590S model, 16GB Ares 1866, Asrock H97M-Pro4, EVGA 970, Phanteks Enthoo Evolv M-ATX

Offline  
Old 04-05-2012, 12:07 AM   #49
pheonix991
Hehe
Senior Member
 
pheonix991's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Northwest, AR
Age: 26
Posts: 3,597
iTrader: 6 / 100%
Quote:
Originally Posted by Cecil View Post
Have no issues with any other laptop/PC I have.

Mine only has the APU and no discreate card.


How did that screen turn out?
Haven't gotten the cable for it. It's coming from china, so, we'll see if I even get it. Shipping is supposed to be 20 days. I got the panel, and it looks fine. No point in installing till I get the cable because it won't let me go higher than my current res due to bandwidth.
__________________
RMA Count:3 Video card, 6 Mobos, 1 Cpu, 2 Psu... My luck sucks...
Resurrected 2 Video Cards, 1 XBOX 360
"I live my life a quarter mile at a time, and for 19 seconds, I'm free."
-Nagoshi
"They don't get the whole date a chick to just bang and occasionally watch crappy TV shows with and keep the bed warm because natural gas is really expensive this year."
-@dmin
"
On a more serious note, I actually love Pheonix."
-Clone of 501
"That girl hasn't been touched because I get to play with lots of others and even get paid to play with some."-ZJChaser
Offline  
Old 04-09-2012, 02:54 PM   #50
buttons
BudgetBoy
Senior Member
 
buttons's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Grand Rapids Mi.
Age: 34
Posts: 1,117
iTrader: 8 / 100%
I got an HP DV7 with A6-3400. Ill try netflix on it after work and let you know what happens.
__________________
Chieftec Dragon (alienware case)
Ultra X4 1050w PSU
Gigabyte GA-F2A88XM-D3H FM2+
AMD 860K
G.skill 2x4gb DDR3 2400 CL11
Intel 120gb SSD 530
PCS R9 380x crossfire - mining ethereum
Offline  
Old 05-15-2012, 02:10 AM   #51
pheonix991
Hehe
Senior Member
 
pheonix991's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Northwest, AR
Age: 26
Posts: 3,597
iTrader: 6 / 100%
Quote:
Originally Posted by Cecil View Post
Have no issues with any other laptop/PC I have.

Mine only has the APU and no discreate card.


How did that screen turn out?
DO NOT TRY TO SWAP THE PANELS FOR THIS EXACT LAPTOP.

Mine did not work, I tried new cable old panel(should work no problem), old cable, new panel(just won't be able to go 1080p), and new cable, new panel, none of them worked. This leads me to believe this model does not work with any panels except the original one.

So, if anyone would like to try it out on theirs, pm me, I'll let you have my panel and cable for $75.
__________________
RMA Count:3 Video card, 6 Mobos, 1 Cpu, 2 Psu... My luck sucks...
Resurrected 2 Video Cards, 1 XBOX 360
"I live my life a quarter mile at a time, and for 19 seconds, I'm free."
-Nagoshi
"They don't get the whole date a chick to just bang and occasionally watch crappy TV shows with and keep the bed warm because natural gas is really expensive this year."
-@dmin
"
On a more serious note, I actually love Pheonix."
-Clone of 501
"That girl hasn't been touched because I get to play with lots of others and even get paid to play with some."-ZJChaser
Offline  
Old 05-15-2012, 05:19 AM   #52
maxgull
fo mo yeers
Senior Member
 
maxgull's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Florida
Posts: 5,158
iTrader: 10 / 100%
Great deal, get that thing off the bed before it burns up!
__________________
i7-930 4GHz
Refrigerated Water Cooling CPU Heatkiller 3.0
Gigabyte X58A-UD3R
Gigabyte 5970
12GB Kingston Hyper-X 1600
4x Seagate 750GB B'Cudas Short Stroked RAID0 ~350MB/sec
3x 24" Samsung in Eyefinity, Logitech G15, Ideazon Fang, G25 Wheel
Offline  
Old 06-08-2012, 10:51 PM   #53
Cecil
Fix The Internet
Senior Member
 
Cecil's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Akron Ohio
Age: 26
Posts: 4,453
iTrader: 100 / 100%
Still havent been able to get netflix to play back smoothly. Hooking it via HDMI to my TV, and itll be at like 70-80% CPU usage, and if I try browsing on the laptop while its streaming to the TV, its not even close to watchable.
__________________
PC - I5 3Ghz 4590S model, 16GB Ares 1866, Asrock H97M-Pro4, EVGA 970, Phanteks Enthoo Evolv M-ATX

Offline  
Old 06-08-2012, 10:52 PM   #54
pheonix991
Hehe
Senior Member
 
pheonix991's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Northwest, AR
Age: 26
Posts: 3,597
iTrader: 6 / 100%
Quote:
Originally Posted by Cecil View Post
Still havent been able to get netflix to play back smoothly. Hooking it via HDMI to my TV, and itll be at like 70-80% CPU usage, and if I try browsing on the laptop while its streaming to the TV, its not even close to watchable.
Tried reinstalling windows?
__________________
RMA Count:3 Video card, 6 Mobos, 1 Cpu, 2 Psu... My luck sucks...
Resurrected 2 Video Cards, 1 XBOX 360
"I live my life a quarter mile at a time, and for 19 seconds, I'm free."
-Nagoshi
"They don't get the whole date a chick to just bang and occasionally watch crappy TV shows with and keep the bed warm because natural gas is really expensive this year."
-@dmin
"
On a more serious note, I actually love Pheonix."
-Clone of 501
"That girl hasn't been touched because I get to play with lots of others and even get paid to play with some."-ZJChaser
Offline  
Old 06-08-2012, 11:28 PM   #55
kwiksilver
: فͤ҈ͥ҉ͦ҈ͧ҉ͨ҈ͩ҉ͪ҈ͫ҉ͬ
Super Moderator
 
kwiksilver's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: 127.0.0.1
Age: 30
Posts: 4,425
iTrader: 52 / 100%
Quote:
Originally Posted by pheonix991 View Post
Tried reinstalling windows?
or get a dedicated box like a roku or appletv for netflix. less work and its the size of a hockey puck and uses 2w.
__________________

Primary
| 2011 Macbook Pro 15" | i7 2720QM | 16GB DDR3 | 500GB Samsung Evo SSD | 750GB Toshiba | ATI 6750 1GB | Hengedock | 27" Apple Cinema Display [2560x1440] | OSX Mavericks 10.9 & Win7 Ult | Click for a Pic |
Primary Gamer
| Intel Core i7 4930k | ASUS Rampave IV Extreme | 32GB DDR3 | AMD R290x Crossfire | 250GB Samsung Evo | 500GB Storage | CM 690 II Adv |
Secondary Gamer
| Intel Core i7 920 | ASUS Rampave III Extreme | 24GB DDR3 | AMD R280x Crossfire | 160GB Intel SSD | 320GB Storage | Hiper Osiris |
HTPC / Livingroom Gamer
| Intel Core i7 3770k | Gigabyte H67N-USB3-B3 | 8GB DDR3 | AMD 7850x | 180GB Intel SSD | 320GB Storage | Silverstone Sugo SG07 |
UNRAID Pro Server
| AMD A10 5800k | MSI FM2-A85XA-G43 | 8GB DDR3 | 22 TB Storage | UNRAID 6 PRO | Norco 2420 |
ESXi VM box
| AMD FX-4130 | ASRock 970 Extreme4 | 16GB DDR3 | VMWare ESXi 5.5 | Rackmount Rosewill 4u |
Mobile
| iPhone 6 | 64gb | iOS 9 | Jailbroken | | iPad Mini Retina | 16gb | iOS 9 | Jailbroken |

Streamers:
| Google Chromecast | Roku 2 XS | FireTV | Raspberry Pi Model B 512MB | HD HomeRun 2 ASTC |


Aفͤ҈ͥ҉ͦ҈ͧ҉ͨ҈ͩ҉ͪ҈ͫ҉ͬ҈ͭ҉ͮ҈ͯ҉ͨ҈ͬ҉ͧ҈ͥ҉ͦ҈ͧ҉ͨ҈ͩ҉ͪ҈ͫ҉ͬ҈ͭ҉ ͮ҈ͯ҉ͨ҈ͬ҉ͧ҈ͨ҈ͧ͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏ ͏͏͏͏͏͏͏͏͏͏҉ͯ҈ͮ҉ͭ҈ͤ҉ͦ҈ͥ҉ͧ҈ͩ҉ͭ҈ͨ҉ͣ҈ͪ҉ͧ҈ͭ҉ͩ҈
k҉͔̣͇͉̠̩͎̺w̵̞̙̱i̪̣̺̗̜͠k̭̹̀̕ș͙͜i̢̫̘̭l̨͉̟͓̙̘̻͢v̧͓̹͡ ̙̟ͅe̢̺̺̫̹̹r҉̸̖̤̫̫̹̣
Offline  
Old 09-05-2012, 10:06 AM   #56
pheonix991
Hehe
Senior Member
 
pheonix991's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Northwest, AR
Age: 26
Posts: 3,597
iTrader: 6 / 100%
Anyone else having wireless issues with this thing? My data rate has been dropping down to 1mbps while transferring large files. Pretty sure it's the wifi chip in this thing.

Additional Comment:

http://www.ebay.com/itm/290659293708...ht_2292wt_1037

Ordering this. I'll let you guys know how it works, and if I can actually get 300mbps.

Additional Comment:

It's been a few weeks with the new card, it's better, that's for sure. Signal doesn't jump all around, and it doesn't drop like it used to. It only does 150mbps when router is in dual band and 72mbps in single band. Oh well. At least I have bluetooth now!

For $10, worth it.
__________________
RMA Count:3 Video card, 6 Mobos, 1 Cpu, 2 Psu... My luck sucks...
Resurrected 2 Video Cards, 1 XBOX 360
"I live my life a quarter mile at a time, and for 19 seconds, I'm free."
-Nagoshi
"They don't get the whole date a chick to just bang and occasionally watch crappy TV shows with and keep the bed warm because natural gas is really expensive this year."
-@dmin
"
On a more serious note, I actually love Pheonix."
-Clone of 501
"That girl hasn't been touched because I get to play with lots of others and even get paid to play with some."-ZJChaser

Last edited by pheonix991; 09-05-2012 at 10:06 AM. Reason: Automerged Doublepost
Offline  
Old 09-06-2012, 10:49 AM   #57
buttons
BudgetBoy
Senior Member
 
buttons's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Grand Rapids Mi.
Age: 34
Posts: 1,117
iTrader: 8 / 100%
I have a DV7 that streams video, hours a day without any issue.

Additional Comment:

Quote:
Originally Posted by Cecil View Post
Still havent been able to get netflix to play back smoothly. Hooking it via HDMI to my TV, and itll be at like 70-80% CPU usage, and if I try browsing on the laptop while its streaming to the TV, its not even close to watchable.
weird. streaming 1080p content from youtube and i get 30-35% cpu utilization.
__________________
Chieftec Dragon (alienware case)
Ultra X4 1050w PSU
Gigabyte GA-F2A88XM-D3H FM2+
AMD 860K
G.skill 2x4gb DDR3 2400 CL11
Intel 120gb SSD 530
PCS R9 380x crossfire - mining ethereum

Last edited by buttons; 09-06-2012 at 10:49 AM. Reason: Automerged Doublepost
Offline  
Old 09-10-2012, 04:08 PM   #58
killermodz
Its Christmas n July
Senior Member
 
killermodz's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Spring City, TN
Age: 28
Posts: 1,940
iTrader: 20 / 100%
I wonder if that wifi card will work on the intel series dv6. Seems these laptops are picky about what wireless card they will take.

::EDIT:: Looks like i should be looking for the Centrino Advanced-N 6230
__________________
<SyStEm_BoMbEr> u realise the liquid inside the tubing of the water cooling is not actually water
<SyStEm_BoMbEr> since water is confuctive

<krone6> Of course, because wireless works better from bottom up then top down. It would be stronger in the basement on any wireless device. Physics, for the win.
Offline  
Old 10-06-2012, 10:51 AM   #59
snak3y3z1001
I'm Watching
Senior Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: NYC
Age: 28
Posts: 192
iTrader: 1 / 100%
Quote:
Originally Posted by killermodz View Post
I wonder if that wifi card will work on the intel series dv6. Seems these laptops are picky about what wireless card they will take.

::EDIT:: Looks like i should be looking for the Centrino Advanced-N 6230
I installed the same card on my Dv6. Works great.
Offline  
Old 11-03-2012, 12:45 AM   #60
pheonix991
Hehe
Senior Member
 
pheonix991's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Northwest, AR
Age: 26
Posts: 3,597
iTrader: 6 / 100%
Well, combination of bringing the lappy to class, and trying to encrypt it last week killed the hard drive.

Swapping in an ssd as soon as I can find a good deal.

Additional Comment:

Installed new SSD, and Working on W8 right now.

Additional Comment:

Don't install windows 8 on this... not ready yet.
__________________
RMA Count:3 Video card, 6 Mobos, 1 Cpu, 2 Psu... My luck sucks...
Resurrected 2 Video Cards, 1 XBOX 360
"I live my life a quarter mile at a time, and for 19 seconds, I'm free."
-Nagoshi
"They don't get the whole date a chick to just bang and occasionally watch crappy TV shows with and keep the bed warm because natural gas is really expensive this year."
-@dmin
"
On a more serious note, I actually love Pheonix."
-Clone of 501
"That girl hasn't been touched because I get to play with lots of others and even get paid to play with some."-ZJChaser

Last edited by pheonix991; 11-03-2012 at 12:45 AM. Reason: Automerged Doublepost
Offline  
Sponsored Links:
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:21 AM.

Copyright 2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2016, EXTREME Overclocking