EXTREME Overclocking Forums
Home | Reviews | Forums | Downloads | RealTime Pricing Engine | Folding Stats Contact Us


Go Back   EXTREME Overclocking Forums > Website Related Info (No Post Increase) > Official EOC Folding @ Home Team

Welcome Guest Visitor! Please Register, It's Free and Fun To Participate!
The EXTREME Overclocking Forums are a place for people to learn how to overclock and tweak their PC's components like the CPU, memory (RAM), or video card in order to gain the maximum performance out of their system. There are lots of discussions about new processors, graphics cards, cooling products, power supplies, cases, and so much more!

You are currently viewing our boards as a "guest" which gives you limited access to view most discussions. You need to register before you can post: click the register link to proceed. Before you register, please read the forum rules. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own pictures, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free! To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

After you have registered and read the forum rules, you can check out the FAQ for more information on using the forum. We hope you enjoy your stay here!

Note To Spammers: We do not allow unsolicited advertising! Spam is usually reported & deleted within minutes of it being posted, so don't waste your time (or ours)!


Please Register to Post a Reply
 
Thread Tools
Old 11-16-2016, 03:36 AM   #1
sysigy
Abandon All Hope!
sysigy's Avatar
Senior Member
 
Posts: 1,079
Last Seen: Today
Age: 35
iTrader: 0 / 0%
Question Failing WU's

So I have a another rig to play with at work, has a GTX 1060 in it.

Currently having issues with failed WU's, a lot of them...

Error Log:
Code:
09:24:03:WU00:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:24:12:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:24:23:WU01:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:24:32:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:24:42:WU00:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:24:52:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:24:59:WU01:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:25:08:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:25:18:WU00:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:25:27:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:26:07:WU01:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:26:16:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:26:23:WU00:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:26:31:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:26:38:WU01:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:26:46:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:26:53:WU00:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:27:02:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:27:10:WU01:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
09:27:19:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
Any ideas what this is all about?

Do you think this is due to the driver issues others are reporting?
United Kingdom  Offline
    Register to Reply to This Post
Old 11-16-2016, 11:14 AM   #2
mimart7
Je plie, donc je suis
mimart7's Avatar
Senior Member
 
Posts: 1,812
Last Seen: Today
Age: 51
From: NYC
iTrader: 1 / 100%
The latest nVida driver will cause wu's to fail, not sure about the one that was just released. But, the past 2 or 3 releases are no good.

https://folding.stanford.edu/home/blog/
United States  Online
    Register to Reply to This Post
Old 11-16-2016, 11:24 AM   #3
sysigy
Abandon All Hope!
sysigy's Avatar
Senior Member
 
Posts: 1,079
Last Seen: Today
Age: 35
iTrader: 0 / 0%
Quote:
Originally Posted by mimart7 View Post
The latest nVida driver will cause wu's to fail, not sure about the one that was just released. But, the past 2 or 3 releases are no good.

https://folding.stanford.edu/home/blog/
Have rolled back to 373.06, all working now. Was using the latest driver released today (375.86) which looks to continue to be broken.
United Kingdom  Offline
    Register to Reply to This Post
Old 11-17-2016, 04:29 AM   #4
gregaber
GPU folder
gregaber's Avatar
Regular Member
 
Posts: 84
Last Seen: 02-21-2017
iTrader: 0 / 0%
I'm running either 372.70 or 373.06 on my rigs. I still have occasional Core 21 WUs fail but it's either due to Windows updates running in the background (970/960 rig) or on another rig my 980 Classified can be real picky. The 980 doesn't fail but the PPD drops from 450k+ to ~175k. I remove the 980 slot, add it back, it'll download a new WU, and usually that fixes the problem.
United States  Offline
    Register to Reply to This Post
Sponsored Links:
Please Register to Post a Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:55 PM.

Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, EXTREME Overclocking