EXTREME Overclocking Forums
Home | Reviews | Forums | Downloads | RealTime Pricing Engine | Folding Stats Contact Us


Go Back   EXTREME Overclocking Forums > AMD Specific > AMD Memory

Welcome Guest Visitor! Please Register, It's Free and Fun To Participate!
The EXTREME Overclocking Forums are a place for people to learn how to overclock and tweak their PC's components like the CPU, memory (RAM), or video card in order to gain the maximum performance out of their system. There are lots of discussions about new processors, graphics cards, cooling products, power supplies, cases, and so much more!

You are currently viewing our boards as a "guest" which gives you limited access to view most discussions. You need to register before you can post: click the register link to proceed. Before you register, please read the forum rules. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own pictures, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free! To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

After you have registered and read the forum rules, you can check out the FAQ for more information on using the forum. We hope you enjoy your stay here!

Note To Spammers: We do not allow unsolicited advertising! Spam is usually reported & deleted within minutes of it being posted, so don't waste your time (or ours)!


Please Register to Post a Reply
 
Thread Tools
Old 06-19-2012, 02:46 PM   #1
leo5111
Overclocker
leo5111's Avatar
Senior Member
 
Posts: 310
Last Seen: Yesterday
Age: 48
From: XP Hell
iTrader: 0 / 0%
need help manualy setting my ram

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820145345 thats the ram i never realy learned how to set the ram speeds i allways left it on auto before
United States  Offline
    Register to Reply to This Post
Old 06-20-2012, 01:27 AM   #2
tyyta
Learning To Overclock
Senior Member
 
Posts: 138
Last Seen: 06-17-2016
iTrader: 0 / 0%
Your Corsiar Vengeance ram supports Intel's XMP, so there is little need to tweak it manually, if there is a XMP setting in your mobo's BIOS. Just turn XMP on (Enabled) and all should be well, although memory voltage might still need some tweaking upwards. Here'a a good article about memory tweaking http://www.tomshardware.com/reviews/...am,650-10.html
Finland  Offline
    Register to Reply to This Post
Old 06-20-2012, 03:01 AM   #3
OS-Wiz
Old School
OS-Wiz's Avatar
Senior Member
 
Posts: 1,909
Last Seen: 07-06-2015
From: St. Louis MO USA
iTrader: 6 / 100%
Product Description
High-performance 8GB Vengeance Dual Channel Kit, 1600MHz, 9-9-9-24, 1.35V
Key Features
Maximize your system memory capacity for ultimate performance
Specially selected RAMs for overclocked performance
1.5 V VDIMM spec ensures compatibility with 2nd generation (Sandy Bridge) Intel Core processor family
Includes XMP performance profile
Guaranteed to work on all dual channel Intel platforms
Aggressive Look you want
Attractively low price
World famous Corsair reliability and performance
Vengeance military green heatsink

http://www.corsair.com/en/vengeance-...2a1600c9g.html
United States  Offline
    Register to Reply to This Post
Sponsored Links:
Please Register to Post a Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:11 AM.

Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, EXTREME Overclocking