EXTREME Overclocking Forums
Home | Reviews | Forums | Downloads | $ EXTREME Deals $ | RealTime Pricing | Free Magazines | Gear | Folding Stats Newsletter | Contact Us


Go Back   EXTREME Overclocking Forums > Software Discussion > Multimedia & Codecs

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 01-18-2011, 01:59 PM   #1
IcyLynx
Waiting for Diablo3
Senior Member
 
IcyLynx's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: in the corn
Age: 33
Posts: 970
iTrader: 0 / 0%
Foobar2000 issues

So I have used this program for all my music and really like it. Been using for about 2 months, then earlier this week I start getting this message:
Unrecoverable playback error: Unspecified error (0x80004005)
Now this is for ANY music I try to play, in all formats, I have tried both the standard uninstall and a FULL uninstall, deleting all files or folders pertaining to this media player, still cannot use it. Any ideas?

Hmmm New board, now it works, didnt reinstall windows or Foobar after the install either.... Perhaps my sound card had something to do with it? Confused, but its nothing unusual....
__________________
CPU: 1090t@4.2, 1.475v w/H-50, P-P CM Excaliburs
Mobo: Gigabyte 890FX-UD5
GPU: EVGA GTX 470 SC+
RAM: Gskill flares, 2x2 Gb, 7-8-7-21 @ 1920
SSD: Gskill Sniper, 120Gb
HDD: 4x1Tb Caviar Blacks
PSU: Silverstone 850
Audio: HT Omega Striker, Beyerdynamic DT-770s
Visual: 27" Samsung LED backlit
All housed in the CM Storm Sniper
Windows has experienced an unexpected shutdown.

Last edited by IcyLynx; 01-20-2011 at 07:15 PM.
Offline  
Old 01-22-2011, 09:32 AM   #2
megaclocker
Bourgeois
Senior Member
 
megaclocker's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Rimouski, Québec
Age: 26
Posts: 2,152
iTrader: 9 / 100%
Quote:
Originally Posted by IcyLynx View Post
So I have used this program for all my music and really like it. Been using for about 2 months, then earlier this week I start getting this message:
Unrecoverable playback error: Unspecified error (0x80004005)
Now this is for ANY music I try to play, in all formats, I have tried both the standard uninstall and a FULL uninstall, deleting all files or folders pertaining to this media player, still cannot use it. Any ideas?

Hmmm New board, now it works, didnt reinstall windows or Foobar after the install either.... Perhaps my sound card had something to do with it? Confused, but its nothing unusual....
New motherboard ? and no format ?

I would say your problem is right there.
__________________
Q9550 @ 3.93ghz (Naked !)
4GB Buffalo Firestix DDR2 @ 1104mhz
Asus P5Q Pro + Sapphire 6950 (1015/1300)
60GB Ocz Vertex2 + 6 x 2TB WD Carviar Green Raid0+1
Asus Xonar DX + AKG K702 + M-Audio AV40
Cooler Master 1000w Silent Pro Gold + HAF932
Watercooled
Offline  
Old 01-22-2011, 02:24 PM   #3
IcyLynx
Waiting for Diablo3
Senior Member
 
IcyLynx's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: in the corn
Age: 33
Posts: 970
iTrader: 0 / 0%
Ahh this was before the new board, but yeah, I agree, this OS is shot, ive installed 5 different mobos on it, no reinstall, Win 7 is pretty good about all that
__________________
CPU: 1090t@4.2, 1.475v w/H-50, P-P CM Excaliburs
Mobo: Gigabyte 890FX-UD5
GPU: EVGA GTX 470 SC+
RAM: Gskill flares, 2x2 Gb, 7-8-7-21 @ 1920
SSD: Gskill Sniper, 120Gb
HDD: 4x1Tb Caviar Blacks
PSU: Silverstone 850
Audio: HT Omega Striker, Beyerdynamic DT-770s
Visual: 27" Samsung LED backlit
All housed in the CM Storm Sniper
Windows has experienced an unexpected shutdown.
Offline  
Old 01-23-2011, 04:27 PM   #4
megaclocker
Bourgeois
Senior Member
 
megaclocker's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Rimouski, Québec
Age: 26
Posts: 2,152
iTrader: 9 / 100%
Quote:
Originally Posted by IcyLynx View Post
Ahh this was before the new board, but yeah, I agree, this OS is shot, ive installed 5 different mobos on it, no reinstall, Win 7 is pretty good about all that
**** 5 mobos
__________________
Q9550 @ 3.93ghz (Naked !)
4GB Buffalo Firestix DDR2 @ 1104mhz
Asus P5Q Pro + Sapphire 6950 (1015/1300)
60GB Ocz Vertex2 + 6 x 2TB WD Carviar Green Raid0+1
Asus Xonar DX + AKG K702 + M-Audio AV40
Cooler Master 1000w Silent Pro Gold + HAF932
Watercooled
Offline  
Sponsored Links:
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:42 AM.

Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, EXTREME Overclocking